مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی با تاکید بر تلاش برای پیشگیری از ایجاد خلل در روند فعالیت دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی، درباره آمار صدور مجوزهای این دفتر طی روزهای اخیر گفت.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا، ناصر افشارپور در تشریح فعالیتهای دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی در هفت روز کاری گذشته از ۲۵ خرداد تا دوم تیرماه ۱۴۰۴ گفت: با توجه به وقایع اخیر کشور و اعلام دورکاری از سوی استانداری استان تهران با هماهنگی های صورت گرفته با معاونان بخشهای امور فرهنگی و توسعه و منابع انسانی تلاش شد دورکاری همکاران خللی در روند خدمترسانی به ناشران و اهالی قلم وارد نسازد، به همین منظور از همان روزهای ابتدایی این دفتر سعی شد در تمام روزها واحدهای تابعه به صورت حضوری و تلفنی به مراجعه کنندگان و متقاضیان خدمات ارائه دهد.
مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی در ادامه بیان کرد: در این مدت تمام آثار ارسال شده از سوی ناشران در واحد ثبت کتاب در کمترین زمان ممکن به واحد کارشناسی و صدور مجوز کتاب ارسال شد و تعداد دو هزار و ۹۶۲ عنوان مجوز قبل از چاپ دریافت کردند.
افشارپور درباره اعلام وصول کتابهای منتشر شده در این مدت نیز گفت: ۸۴۹ عنوان مجوز اعلام وصول صادر و در بخش پروانه نشر کتاب نیز ۹ پروانه نشر ازسوی همکاران این اداره صادر شده است.
بیشتر بخوانید: انجمن نویسندگان کودک و نوجوان ایران: در تاریکیها چراغ امید را روشن نگه داریم
وی با بیان اینکه حوادث اخیر خللی در خدمترسانی به اهالی قلم و ناشران ایجاد نخواهد کرد، افزود: با توجه به اینکه تمام فرآیندهای این دفتر به صورت الکترونیکی انجام میشود همکاران حتی در ایام تعطیلات هفته نیز آماده خدمترسانی به اهالی نشر هستند.