نشر دانشگاهی با ۳ کارگروه تخصصی وارد فاز جدید همکاری شد

    0
    1
    نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی آرمان پور نشر دانشگاهی

    انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی و مرکز نشر دانشگاهی در قالب امضای تفاهم‌نامه، ۳ کارگروه مشترک کتاب الکترونیک دانشگاهی، جشنواره ملی نشر دانشگاهی و بین‌الملل تشکیل می‌دهند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا، کاظم آرمان‌پور، مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران دانشگاهی، از دیدار با مدیریت مرکز نشر دانشگاهی خبر داد و گفت: این نشست با هدف هماهنگی، هم‌افزایی و ارتقای جایگاه نشر‌ دانشگاهی کشور برگزار و بر اهمیت سیاست‌گذاری منسجم، بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک و هم‌گرایی میان مرکز نشر ‌دانشگاهی و انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی تأکید شد.

    وی از تشکیل ۳ کارگروه مشترک به دنبال برگزاری این نشست خبر داد و افزود: همچنین در این نشست، مقرر شد سه کارگروه تخصصی و مشترک با عناوین کتاب الکترونیک دانشگاهی، جشنواره ملی نشر‌ دانشگاهی و بین‌الملل، برای پیگیری امور و تحقق اهداف مختلف در حوزه نشر‌ دانشگاهی ایجاد شود.

    آرمان‌پور، با اشاره به تشکیل کارگروه «کتاب الکترونیک دانشگاهی» ادامه داد: در این زمینه مقرر شد با همکاری مرکز نشر دانشگاهی و انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی، پلتفرم اختصاصی برای انتشار کتاب‌های الکترونیک دانشگاهی طراحی شود. هدف این پلتفرم ایجاد زمینه استاندارد برای انتشار، دسترسی و بهره‌برداری علمی از کتاب‌های دانشگاهی در قالب‌های معتبر و روزآمد است.

    به گفته وی، این اقدام علاوه بر افزایش دسترس‌پذیری منابع علمی، به ناشران دانشگاهی کمک خواهد کرد، آثار علمی خود را با کیفیت و با در نظرگرفتن صیانت آثار، در اختیار جامعه دانشگاهی قرار دهند.

    بیشتر بخوانید: با بلاگرهای کتاب روایت تازه‌ای از فروش و معرفی در بازار نشر

    آرمان‌پور، درباره کارگروه جشنواره ملی نشر دانشگاهی اشاره کرد و گفت: همچنین توافق شد کتابخانه‌های تخصصی و دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با در نظر گرفتن بودجه، از فرصت نمایشگاه تخصصی انجمن برای تجهیز کتابخانه‌ها استفاده کنند.

    وی ادامه داد: قرار شد این طرح با حمایت مالی مضاعف و تخصیص یارانه‌ای، افزون بر یارانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تقویت شود، حمایت ویژه مرکز نشر دانشگاهی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از برگزاری جشنواره ملی نشر‌ دانشگاهی به‌ویژه انتخاب کتاب‌های برگزیده دانشگاهی ازجمله اقدامات این کارگروه خواهد بود.

    آرمان‌پور، همچنین درباره تشکیل کارگروه بین‌الملل، توضیح داد: این کارگروه مأموریت دارد ظرفیت‌های بین‌المللی نشر دانشگاهی را توسعه دهد. در این حوزه قرار شد، همکاری مشترک برای حضور ناشران دانشگاهی در نمایشگاه‌های بین‌المللی کتاب و همچنین واردات منابع علمی و کتاب‌های دانشگاهی انجام شود.

    وی بیان کرد: هدف اصلی این اقدام، ارتقای تبادلات علمی، افزایش دسترسی دانشگاه‌ها به منابع معتبر جهانی و معرفی آثار علمی دانشگاهی ایران در سطح بین‌الملل است.

    مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران دانشگاهی با بیان اینکه براساس این تفاهم‌، تمامی اقدامات فوق در قالب ۳ کارگروه تخصصی و مشترک پیگیری خواهد شد، افزود: این کار با این هدف انجام می‌شود تا از یک‌سو نشر ‌دانشگاهی در داخل کشور تقویت شود و از سوی دیگر، حضور علمی و فرهنگی ایران در عرصه بین‌المللی گسترش یابد.

    نشر دانشگاهی

    مقاله قبلیمدیرعامل شرکت تیوا صنعت ابتکار: معرفی محصولات و بازاریابی
    مقاله بعدیبرگزاری رویدادهای فرهنگی باید به تشکل‌های حرفه‌ای واگذار شود

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

    13 + شش =