استفاده از محصولات دارای نشان سیب سلامت در تهیه نذورات ضروریست

    0
    2
    سیب سلامت

    معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در مراسم عزاداری ایام محرم گفت: محصولات بسته‌بندی‌شده دارای نشان سیب سلامت برای تهیه نذورات استفاده شود.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو، کلثوم خیرالهی با بیان اینکه حضور پررنگ و مسئولانه هیئت‌های مذهبی در ارتقای سلامت عمومی همواره قابل تقدیر است، افزود: استفاده از فرآورده‌های غذایی دارای نشان سیب سلامت، یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای اطمینان از ایمنی غذا در ایام عزاداری است.

    وی بر رعایت اصول بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع نذورات تأکید کرد و ادامه داد: نمک یددار بسته‌بندی، روغن‌های خوراکی کم‌ترانس و نوشیدنی‌های دارای مجوز رسمی سازمان غذا و دارو، از جمله اقلامی هستند که توصیه می‌شود برای تهیه نذورات مورد استفاده قرار گیرند.

    خیرالهی ادامه داد: در توزیع آب، شربت و سایر نوشیدنی‌ها، استفاده از محصولات بسته‌بندی‌شده دارای نشان سیب سلامت، نقش مهمی در کاهش آلودگی‌های احتمالی دارد همچنین ظروف یک‌بار مصرف باید از نوع مجاز و دارای تأییدیه سازمان غذا و دارو باشد تا از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری شود.

    معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه نذری امام حسین (ع) باید با نهایت دقت و رعایت اصول ایمنی آماده شود، گفت: استفاده از مواد غذایی غیرمجاز، فله‌ای و فاقد اصالت سلامت، ممکن است سلامت مصرف‌کنندگان را در معرض خطر قرار دهد.

    بیشتر بخوانید: لیبل متالایز و کاربرد های آن در صنعت بسته بندی و چاپ لیبل

    به گفته خیرالهی، حفظ شأن عزاداری و خدمت به مردم، در گرو رعایت نکات ساده اما مهم بهداشتی است و مشارکت هیئت‌های مذهبی در ارتقای این فرهنگ، تضمینی برای سلامت مردم و احترام به آیین‌های دینی خواهد بود.

    سیب سلامت

    مقاله قبلیآسیب‌های چاپخانه‌داران و اهالی صنعت چاپ از حملات رژیم صیهونیستی
    مقاله بعدیسقف ذخیره بنزین در کارت سوخت اعلام شد

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.