در حالی که بازار کاغذ در چند هفته گذشته با التهاب مواجه بود، امروز با کمی کاهش در قیمتگذاری به کار خود ادامه داد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از تسنیم، کاغذ در حالی که چند روز پیاپی به صورت تصاعدی قیمتگذاری میشد و روند رو به افزایش داشت، امروز با اندکی کاهش در ظهیرالاسلام عرضه شد. به طوری که هر بند کاغذ تحریر ۷۰ در ۱۰۰ با گرماژ ۷۰، با ۱۵۰ هزار تومان کاهش، به قیمت دو میلیون و پنجاه هزار تومان در دسترس مشتری قرار گرفت. همچنین همین نوع کاغذ در ابعاد ۶۰ در ۹۰ نیز به قیمت یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان عرضه شد.
مقوای پشت طوسی در ابعاد ۷۰ در ۱۰۰ با گرماژ ۲۵۰ نیز هر کیلوگرم، ۸۲ هزار تومان و مقوای گلاسه ۷۰ در ۱۰۰ با گرماژ ۹۰ نیز هر کیلوگرم ۱۱۸ هزار تومان در دسترس قرار گرفت.
فعالان بازار با توجه به افزایش حباب در بازار کاغذ از روند کاهش قیمت در هفته جاری خبر داده بودند. به نظر میرسد فروکش کردن تب اخبار سیاسی، بر کنترل بازار و مدیریت قیمتهای هیجانی اثرگذار بوده است.
بیشتر بخوایند: تخصیص ارز واردات کاغذ از هفته جاری
قیمت کاغذ از تابستان سال جاری تا هفته گذشته(هفته سوم مهرماه) بیش از ۳۰ درصد رشد داشت و در قیاس با قیمت تابستان سال گذشته، با بیش از ۶۰ درصد افزایش قیمت همراه بود. کارشناسان، عدم تخصیص ارز، نداشتن برنامه مشخص از سوی ارشاد و دستگاهها برای ساماندهی این بازار و تکیه صرف بر واردات را دلایل اصلی این روند افزایش میدانند.
















