دبیرخانه راهبردی کشوری رشته چاپ و نشر آموزش و پرورش با همکاری گروه سپی در تاریخ ۱۰ اردیبهشتماه به مناسبت روز بزرگداشت معلم بازدیدی برای معلمان صنعت چاپ کشور از شرکت آسان پک قزوین ترتیب دادند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین، در این بازدید یک روزه معلمان علاقه مندی که از هنرستانهای شهرستان های تهران، پاکدشت، قم، کرج و قزوین حضور داشتند؛ از بخش های مختلف این مجموعه دیدن کرده و با قسمت های پیش از چاپ، چاپ افست، چاپ لیبل و کارتن سازی آشنا شدند. مسئولان آسان پک نیز در نهایت مهمان نوازی و صبورانه به سوالات حضار پاسخ دادند.
در ادامه در لابی این شرکت از لوگوی دبیرخانه راهبری کشوری رشته چاپ و نشر آموزش و پرورش رونمایی شد و با گرفتن عکس دست جمعی به پایان ایستگاه اول یعنی بازدید از شرکت آسان پک قزوین رسیدیم.
در ادامه گروه به سمت خانه امینی ها که از خانه های تاریخی زیبا و اعیانی قزوین است و توسط محمدرضا امینی از تجار و اعیان قزوین ساخته شده و در سال ۱۳۰۳ ه.ق برای خیرات و مبرات جهت روضه خوانی در ایام محرم و اطعام مساکین در محرم، صفر و رمضان وقف حسینیه کرده است؛ رفته و بازدید کردند و مدتی را نیز به بیان چالش های بخش آموزش در صنعت چاپ و بیان راهکارهایی برای خروج از آن پرداختند.
بیشتر بخوانید: آسان پک قزوین؛ عظمت
سفر یک روزه به قزوین با بازدید از سرای سعدالسلطنه قزوین بزرگ ترین کاروانسرای سرپوشیده و مرکز تجاری داخلی شهری کشور و خرید صنایع دستی و شیرینی های خوش طعم و رنگ سنتی قزوین به پایان رسید.