آیین معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران برگزار شد

    پیشرفت صنعت چاپ در سایه وفاق و همدلی

    0
    78
    معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران

    آیین معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران عصر روز دوشنبه (۵ خردادماه) با حضور جمعی از فعالان، بزرگان، پیشکسوتان صنعت چاپ تهران و اعضای این شرکت تعاونی در هتل بابا طاهر برگزار شد.

    وحید میرمنتظری از اعضای هیئت مدیره با خوشامدگویی به حاضران در جمع بیان کرد: حضور پررنگ شما عزیزان در این مجلس نوید خیلی خوبی است برای موفقیت های آینده و جا دارد از این حضور تشکر ویژه و قدردانی کنم.

    خدمت رسانی بهتر

    اسکندر خمسه پور پیشکسوت گرانقدر صنعت چاپ در ابتدای آیین معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران گفت: همانطور که شرکت تعاونی کمک به تامین مواد اولیه مورد نیاز صنعت چاپ می کند؛ آرزو می کنم مدیرعامل جدید نیز در جهت اشاعه مهربانی و همدلی نیز گام بردارد و از این به بعد همیشه خبرهای خوب و مسرت بخشی را بشنویم.

    وی ادامه داد: نسل جدید باید قدم به میدان بگذارد و البته که قدیمی ها نیز دانسته ها و تجربیاتشان را در اختیارشان قرار دهند.

    خمسه پور تاکید کرد: امروزه در تکنولوژی چاپ تغییر و تحولات بسیاری پیش آمده  و امیدوارم مسئولان شرکت تعاونی با مطالعه و تحقیق و تفحص در صدد پیدا کردن راه و مسیری باشند تا در زمان تغییر شرایط بتوانند به خدمات رسانی شان به صنعت چاپ ادامه دهند.

    وی در انتها با ابراز خشنودی از انتخاب مدیرعامل جدید گفت: حضور داوطلبانه شما در شرکت تعاونی نویدبخش شرایط بهتر کاری، اقتصادی و روابط دوستانه است.

    معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهرانپیشبرد مقاصد

    در ادامه آیین معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران محمدرضا نیک‌بخش رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی چاپخانه داران گفت: من از طرف هیئت مدیره تعاونی چاپخانه داران خیرمقدم عرض می کنم خدمت تمام حضار، حضور سبزتان زینت بخش مراسم امروز ما است.

    وی بیان کرد: رویکرد جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران به تاسی از صحبت بزرگان صنعت چاپ؛ رویکردی همراه با مودت، دوستی و جدایی از سیاست روز خواهد بود. همانطور که می دانیم شرکت تعاونی یک موسسه مالی- اقتصادی است و هدف ما از این به بعد دوستی با تمامی ارکان این صنعت خواهد بود و درنظر داریم برای پیشبرد مقاصدمان که کمک به چاپخانه داران و تهیه و توزیع مواد اولیه در بهترین حالت ممکن است؛ گام برداریم.

    ارتقای جایگاه

    آیین معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران با صحبت ‌های عزیزاله نصرالهی، عضو هیئت مدیره شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران ادامه یافت؛ وی گفت: برنامه شرکت تعاونی از همان ابتدا که همه دوستان نیز از آن آگاهند، این بوده که از فضای سیاسی‌کاری خارج شده و تمرکزمان روی خط تولید و نیازهای واقعی صنف چاپ باشد.

    وی در ادامه بیان کرد: ۱۶ سال پیش که تعاونی را تحویل دادیم، ۱۳ پرسنل داشت و بیش از ۲۰۰ نفر به طور غیرمستقیم از خدمات آن بهره‌مند می‌شدند و تعاونی از سرمایه در گردش تعاونی قابل توجهی برخوردار بود در صورتی که امروز این میزان تنها به سه نیرو تقلیل یافته است و در اصل می توان گفت که هیچ خط تولید و یا ارائه و توزیع مواد اولیه به صنعت وجود ندارد.

    نصرالهی تاکید کرد: در گذشته شرکت تعاونی چاپخانه داران به تعاونی‌های استان‌های سراسر کشور محصولات مختلفی را عرضه می‌کرد اما متاسفانه امروز همه این قابلیت‌ها از دست رفته است، با اینکه شرکت تعاونی ما از پتانسیل بالایی برخوردار است.

    وی در این رابطه ادامه داد: اگر این ظرفیت‌ها با حفظ احترام به چاپخانه‌داران و با اتکا به سرمایه ارزشمند و کلان فعلی احیا شود، می‌توانیم دوباره شرکت تعاونی موثری در حوزه تولید چاپ و بسته‌بندی داشته باشیم. ما درنظر داریم دست به دست هم دهیم و با یاری همگان شرکت تعاونی را به جایگاه قدیم خود رسانده و حتی به جایگاهی بالاتر از قبل ارتقا دهیم. معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران

    معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران

    اتحادیه و تعاونی مکمل یکدیگر

    احمد ابوالحسنی رئیس اتحادیه چاپخانه داران، صحافان و تابلوسازان تهران در ادامه این نشست بیان کرد: در چهار، پنج سال گذشته مانند دورهمی امروز نداشته ایم و جا دارد بابت برگزاری چنین مراسمی و همچنین حضور بزرگان، پیشکسوتان و فعالان صنعت چاپ در یک مکان را به کل صنعت تبریک بگویم.

    وی در ادامه گفت: به آقای مهدی کاظمی مهیاری، مدیرعامل محترم تعاونی، تبریک می گویم و امیدوارم ایشان پرقدرت و پرتوان، قدم های مثبتی برای شرکت تعاونی و صنف چاپ بردارد.

    ابوالحسنی تاکید کرد: ما باید اتفاقات خوبی که برای صنعت چاپ می افتد را به فال نیک بگیریم و همگی از آن حمایت کنیم. جمعی که امروز گردهم آمده اند، نشان می دهد که قدم مثبتی برای صنعت چاپ برداشته شده است.

    رئیس اتحادیه چاپخانه داران با بیان اینکه در زمان اختلافات و جدایی‌ها معمولا سودجویان بیشتر بهره می ببرند گفت: اتحادیه و تعاونی و هر تشکل صنعت چاپ، نمی‌تواند از یکدیگر جدا عمل کنند؛ ما اگر کنار هم بوده و متحد عمل کنیم، می‌توانیم مکمل یکدیگر و قوی‌تر از همیشه باشیم. همان طور که بارها اشاره کرده‌ام، اتحادیه می‌تواند بازوی توانمندی برای تعاونی و همچنین تعاونی نیز می‌تواند همین نقش را برای اتحادیه ایفا کند.

    وی تاکید کرد: وجود تعاونی به اتحادیه منوط است و تشکیل تعاونی به خواست اعضا و صنف یا همان اتحادیه است و نمی تواند نگاه مستقلی داشته باشند.

    ابوالحسنی افزود: متاسفانه اخیرا در شرکت تعاونی اتفاقات خوبی رقم نخورده است و نباید مسائل صنف بزرگ و فرهنگی چاپ شخصی شود. ما امیدواریم از تجربیات گذشته درس بگیریم و اتفاقات مثبتی را برای صنعت چاپ رقم بزنیم.

      وی خاطرنشان کرد: ما همگی پای کار هستیم و هیئت مدیره جدید شرکت تعاونی را حمایت خواهیم کرد. حتی از فعالان صنف اعلام آمادگی کرده که در زمان همراهی اتحادیه و تعاونی با هم مرکب را با قیمت مناسب در اختیار شرکت تعاونی قرار خواهد داد و نمایندگی آن را هم می گیرد. حضور چشمگیر فعالان صنعت چاپ در جلسه امروز نشان از حمایت گسترده آن‌ها است. به نفعمان است که برای تهیه مواد اولیه مصرفیمان به شرکت تعاونی خودمان مراجعه کنیم و این خود پشتیبانی محسوب می شود.

    ابوالحسنی در انتها گفت: هیئت مدیره شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران باید بپذیرد که نباید اتحادیه چاپخانه داران را کنار بگذارد و انتظار داریم زودتر درباره وضعیت مکان اتحادیه تصمیم گیری کنند تا جایگاه اتحادیه صنعت چاپ که از بزرگی و عظمت برخوردار است، حفظ شود. من قول می دهم که همراهتان باشیم و قطعا اتفاقات خوبی رخ خواهد داد و نتایج مثبت آن را خواهیم دید.

    معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهراناتحادیه و شرکت تعاونی در کنار هم

    احمدرضا اعتماد مظاهری مدیرعامل اسبق شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران در ادامه آیین معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران بیان کرد: قبل از هر نکته ای خوشحالی خودم را برای حضور مسئولان اتحادیه در کنار مسئولان شرکت تعاونی ابراز می کنم و امیدوارم با کسب تجربیات قبلی، شرایطی که در گذشته پیش آمد دیگر تکرار نشود و در کنار هم با توجه به رعایت حقوق یکدیگر و به دور از تکبر و مسائل حاشیه ای به فعالیت بپردازیم؛ زیرا در یک جنگ هر دو طرف بازنده هستند.

    وی درباره شرایط شرکت تعاونی به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت: بعد از انتخابات اخیر هیئت مدیره شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران من تصمیم به کناره گیری کردم و قرار بود در اسرع وقت این موضوع را بیان کنم و قرار شد من مدتی را بمانم و در نهایت با اجماع کلی تصمیم به اداره شرکت تعاونی گرفته شود.

    اعتماد مظاهری تاکید کرد: من ۲۵ سال از عمرم را در شرکت تعاونی چاپخانه داران سپری کردم  و همواره در حفظ و حراست امانتی که به عنوان سهام اعضا در اختیارمان بود کوشا بودم تا اینکه تصمیم گرفتیم مدیریت مجموعه را به صورت تلفیقی از تفکر سنتی و صنعتی پیش ببریم که نتیجه مطلوبی نگرفتیم.

    وی اشاره کرد: من به عنوان یک سهامدار و فردی که تجربه زیادی در این کار دارم توصیه می کنم تفاوت بین شرکت خصوصی و شرکت تعاونی لحاظ شود.

     مدیرعامل اسبق شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران گفت: ما همیشه صرفه جویی را در برنامه اقتصادی شرکت تعاونی مدنظر داشتیم و پرسنل تعاونی همانند یک خانواده با کمترین حقوق در کنار ما ماندند و پایداری کردند. از برخی از افراد هیئت مدیره نیز که پایند اصول شرکت تعاونی چاپخانه داران بودند بالاخص بازرسان تشکر و قدردانی می کنم.

    وی در انتها خاطرنشان کرد: زمانی که پیشنهاد مدیرعاملی جناب کاظمی مطرح شد بنده موافقت خودم را بیان کردم و به ایشان نیز در ابتدا تبریک می گویم و معتقدم در میدان سختی قدم گذاشته اند. با اینکه شما حائز همه شاخصه های مدیرعاملی شرکت تعاونی هستید ولی از طرفی سازمان بزرگی را نیز مدیریت می کنید و از شما می خواهم که به شرکت تعاونی کشش بیشتری پیدا کنید و امیدوارم تعاونی در کنار شما راه خود را پیدا کند.  

    معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهراننهادی تأثیرگذار، کارآمد و پاسخگو

    مهدی کاظمی مهیاری مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران با خوشامد به رؤسای اتحادیه‌های چاپ و لیتوگرافی و روسای انجمن های کاغذ، کارتن و ورق، اعضای هیئت‌مدیره و سهام داران شرکت تعاونی چاپخانه داران و تأمین‌کنندگان مواد اولیه، فعالان ارزشمند صنعت چاپ و به همه عزیزان حاضر در جلسه گفت: امروز برای من، نه ‌فقط یک مسئولیت، بلکه یک فرصت بزرگ است. فرصتی برای شروع فصل تازه‌ای در تعاونی‌ای که بیش از پنج دهه در کنار چاپخانه‌داران شریف این شهر بوده است.

    وی افزود: من مهدی کاظمی مهیاری مدیری با تمام وجود به این صنعت اعتقاد دارد؛ به قدرت چاپ، به فرهنگ پشت هر برگه و به ارزشی که این صنعت در ساختن آینده فرهنگی و اقتصادی کشور ایفا می‌کند.

    کاظمی تاکید کرد: هدف من و تیم تحت هدایتم با نهایت احترام به سنت های صحیح گذشته صرفاً ادامه مسیر گذشته نیست؛ ما می‌خواهیم با پتانسیل های فراوانی که در این تعاونی وجود دارد، با کمک شما بزرگان و صاحب نظران این صنعت، مسیر را بازتعریف کنیم و از ساختار سنتی عبور کرده و به یک نهاد اقتصادی حرفه‌ای پویا و چابک تبدیل شویم؛ به تعریف دیگر از فعالیت های صنفی سنتی، به سمت یه تعاونی اقتصادی مدرن؛ یعنی از انفعال، به سمت حرکت، قدرت و رقابت حرکت کنیم تا به یک نهاد تأثیرگذار، کارآمد و پاسخگو تبدیل شویم.

    وی در این رابطه ادامه داد: اصلاح و بروزرسانی ساختار سازمانی، تقویت و اقتصادی‌کردن عملکرد شرکت تعاونی؛ به‌روزرسانی سیستم تأمین با اتکا به ارتباطات بین‌المللی و شرکای قدرتمند داخلی و افزایش همدلی و تعامل واقعی میان، نه تنها اعضا و سهامداران، بلکه همه فعالان صنعت چاپ سه مأموریت اصلی ما در مسیر اعتلای شرکت تعاونی چاپخانه داران است.

    مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران تصریح کرد: هدف ما در فاز اول برنامه توسعه این است که حداقل ۵۰۰ واحد مصرف کننده فعال جدید را به چرخه شرکت تعاونی اضافه کرده و کنترل قیمت‌ و موجودی محصولات را بهتر از قبل انجام دهیم. من به این مسیر ایمان دارم، چون به شما ایمان دارم و مطمئن هستم با همکاری شما، نه‌تنها می‌توانیم آینده شرکت تعاونی را بسازیم، بلکه می‌توانیم آینده صنعت چاپ کشورمان را دگرگون کنیم.

    بیشتر بخوانید: مکان اتحادیه چاپخانه داران تهران فک پلمب شد

    در ادامه این نشست تک تک پیشکسوتان و فعالان صنعت معظم چاپ حاضر در آیین معارفه مدیرعامل شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران  با تبریک و شادباش به مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران از تغییر و تحول اخیر ابراز خشنودی کرده و برای هیئت مدیره جدید این شرکت آرزوی توفیق داشتند که مشروح آن را در مجله شماره ۲۵۳ چاپ و نشر می خوانید.

    معارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهرانمعارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهرانمعارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهرانمعارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهرانمعارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهرانمعارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهرانمعارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهرانمعارفه مدیرعامل جدید شرکت تعاونی چاپخانه داران تهران

    مقاله قبلیتجربه جهانی با واسپاری امور نشر به صنف
    مقاله بعدیهمکاری با فعالان صنعت چاپ چین و بررسی فرصت ها و توانمندی ها

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.