مدیرعامل شرکت چاپ، نشر و تبلیغات کیانیکو ایرانپنکس را عرصهای برای رونمایی از محصولات جدید دانست.
کیوان کیانی مدیرعامل شرکت چاپ، نشر و تبلیغات کیانیکو اظهار داشت: ما سالها در زمینه چاپ فعالیت داشته و آن را جلو آوردهایم. جلد چسبی کتاب محصولی بود که پیشازاین از چین وارد میشد و ما در مجموعه کیانیکو تصمیم گرفتیم که این محصول را در کشورمان تولید کنیم. این محصول در واقع همان جلدهای قدیمی است که بهصورت خودچسب روی کتابهای درسی قرار میگیرد..
مدیرعامل شرکت چاپ، نشر و تبلیغات کیانیکو: این آوردگاه بهصورت تخصصی در زمینه لوازمتحریر و اسباببازی فعالیت دارد
وی ادامه داد: این محصول در بخش لوازمتحریر عرضه میشود اما ازآنجاکه با دستگاههای کوتینگ و چاپ ارتباط مستقیم دارد، تولید آن در رسته چاپ انجام میشود. ما در این زمینه برند جدیدی را با نام «یک، دو، سه» ثبت کردهایم. خدا را شاکریم که این محصول جای خود را به دلیل کیفیت خوبی که دارد در بازار باز کرده است و موجب جلوگیری از واردات آن و خروج ارز از کشور شده است.
کیانی اذعان داشت: همچنین ما در ششماهه اول سال به تولید بخش دیگری از کالاهایی که واردات آن از چین بهصرفه نیست مانند دفتر خاطرات و دفاتر فانتزی اقدام میکنیم که این کار در کنار کارهای چاپی مجموعه صورت میگیرد. همچنین تولید لوازمتحریر نیز گهگداری در دستور کار ما قرار دارد.
مدیرعامل شرکت چاپ، نشر و تبلیغات کیانیکو در رابطه با حضور در نمایشگاه ایرانپنکس و ایرانتویکس گفت: این آوردگاه بهصورت تخصصی در زمینه لوازمتحریر و اسباببازی فعالیت دارد. ما تقریباً از سالهای نخست برگزاری در این نمایشگاه حضور یافتهایم. از جانمایی غرفهها امسال خیلی راضی نبودیم اما در کل نمایشگاه خوبی بود. تحریرفروشهایی که در سراسر کشور فعالیت دارند به این نمایشگاه عادت کردهاند زیرا عرصهای برای نمایش و رونمایی از کارهای جدید و همچنین فروش محصولاتشان به شمار میآید.
بیشتر بخوانید: تقویت تبادلات فرهنگی، اعتمادسازی و توسعه پایدار برای منطقه
وی خاطرنشان کرد: من فکر میکنم تعداد شرکتکنندگان نسبت به آنچه در این رویداد مشاهده کردیم بیشتر باشد یعنی با اختصاص دادن فضای بیشتر، نمایشگاه ایرانپنکس میتواند باشکوهتر و قویتر ازآنچه امروز هست، برگزار شود.
مدیرعامل شرکت چاپ، نشر و تبلیغات کیانیکو افزود: مسئولان و مجریان نمایشگاه میتوانند به نمایشگاه بینالمللی تهران برای برگزاری این رویداد فکر کنند چراکه آنجا دسترسی و موقعیت مکانی بهتر و فضای بیشتری برای حضور شرکتکنندگان بیشتر دارد؛ همچنان که ما از غرفه و جانمایی ناراضی هستیم و متأسفانه خیلی از تولیدکنندگان پشت در نمایشگاه ماندهاند. تولیدکننده خوب در حوزه لوازمتحریر در کشور کم نداریم، این نمایشگاه متعلق به این عزیزان هم هست؛ بنابراین بهتر است که مجریان با در اختیار قرار دادن فضای بیشتر در نمایشگاه فرصتی را برای حضور این تولیدکنندگان فراهم کنند. این اتفاق قطعاً به رشد این صنعت کمک میکند و از خروج ارز از کشور جلوگیری خواهد کرد.
نویسنده: شیما عسگری