صنعت چاپ و میراث ماندگار پیشکسوتان

    0
    4
    صنعت چاپ

    وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز ملی صنعت چاپ، با استادان اسکندر خمسه‌پور و داود شایسته خصلت، دو تن از پیشکسوتان صنعت چاپ کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی در این دیدار که به مناسبت ۱۱ شهریور روز صنعت ملی چاپ برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات فعالان عرصه چاپ گفت: یکی از توفیق‌های ما در سال‌های اخیر، آشنایی و دوستی با اصحاب فرهنگ و هنر است.

    وی در عین حال بیان کرد: اگرچه کارهای ما دشواری‌های خاص خود را دارد، اما آشنایی و دیدار با بزرگانی همچون شما برای ما و مجموعه وزارت فرهنگ غنیمت بزرگی محسوب می‌شود. ما مدیون شما هستیم؛ چراکه بسیاری از آموخته‌های نسل ما به برکت زحمات و تلاش‌های شما حاصل شده است.

    در ادامه، استاد خمسه‌پور با اشاره به تلاش‌های چند دهه‌ای فعالان این حوزه گفت: اینجا که قدم‌رنجه می‌کنید باعث می‌شود همه صنعتگران همکار من ببینند که زحماتشان بی‌نتیجه نمانده و نخواهد ماند.

    بیشتر بخوانید: روز ملی صنعت چاپ؛ فرصتی برای تقویت صادرات

    شایسته خصلت، دیگر پیشکسوت صنعت چاپ نیز با بیان خاطراتی از سختی‌های این حرفه تاکید کرد: ما سال‌ها شبانه‌روز همراه ماشین‌های چاپ بودیم، بسیاری از شب‌ها را کنار دستگاه‌ها به تعمیر گذراندیم و فرصت دیدن بچه‌هایمان را کمتر داشتیم.

    صنعت چاپ

    مقاله قبلیتبلیغات دیجیتال زیر ذره‌بین؛ بررسی مزایا و چالش‌های یوتیوب و اینستاگرام
    مقاله بعدیروز ملی صنعت چاپ؛ تأکید محسن جوادی بر هم‌افزایی و نوآوری

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

    نوزده − چهار =