استانداردهای بسته بندی پسته صادراتی

    0
    420
    بسته بندی پسته

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از اخبار رسمی؛ امروزه انواع پسته صادراتی ایران به سراسر دنیا صادر می ‌شود. بسته بندی پسته ایرانی توانسته است استانداردهای کنترل کیفیت و استانداردهای مواد غذایی را دریافت کنند. مرغوب ‌ترین انواع پسته صادراتی که در نقاط مختلف ایران به دست می ‌آید، سهم قابل توجهی در بازارهای بین المللی را به خود اختصاص داده است.

    شرایط استاندارد برای نگهداری آجیل و خشکبار می ‌تواند آنها را در طولانی مدت، قابل مصرف ‌کند. یکی از مهم ‌ترین شرایط استاندارد که برای نگهداری انواع آجیل و خشکبار نظیر پسته، نگهداری بسته بندی ‌ها به دور از رطوبت و گرما است.

    نفوذ رطوبت در بسته بندی‌ های پسته خواص آن را از بین می ‌برد و موجب می ‌شود به مرور زمان دچار کپک زدگی و فاسد شدن شوند. بسته بندی پسته صادراتی بسیار ضرورت دارد.

    نحوه صحیح بسته بندی پسته

    از سوی مراجع استاندارد در بخش استانداردهای کیفیت، فروش، استاندارد کشاورزی و استانداردهای مواد غذایی، دستورالعمل ‌ها و شیوه‌ هایی برای نحوه صحیح بسته بندی انواع پسته و صادرات آن به بازارهای جهانی مشخص شده است.

    تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع پسته صادراتی موظف هستند که طبق مقررات و استانداردها بسته بندی ‌های طراحی شده را برای محصولات به کار گیرند. همانند سایر کالاهای صادراتی، بسته بندی پسته صادراتی نیز در جعبه‌ ها و بسته‌ های بسیار زیبا و استاندارد انجام می ‌گیرد.

    استفاده از بسته بندی ‌ها و جعبه ‌های استاندارد در حقیقت، پسته ‌ها را در برابر شرایط سخت محیطی و فاسد شدن محافظت می ‌کند. در هر یک از استانداردها برای بسته بندی پسته ‌های صادراتی یک تعریف، مشخص شده است.

    به عبارت دیگر در استانداردها برای بسته بندی پسته‌ ها با پوسته، یک نوع دستورالعمل معرفی شده و برای بسته ‌بندی مغز پسته‌ ها نیز یک دستورالعمل ویژه دیگر تدوین شده است.

    بیشتر بخوانید:همه چیز درباره بهترین طراحی بسته بندی و لوگو زعفران

    به طور مثال اگر پسته‌ های صادراتی به همراه پوست، بسته بندی شوند حتماً پوسته‌ ها باید سالم بوده و هیچ آلودگی یا جسم جامد خارجی بر روی سطح آن ‌ها وجود نداشته باشد. همچنین پسته ‌ها باید کاملاً خشک و عاری از رطوبت باشند.

    در داخل بسته بندی ‌های پسته صادراتی، هیچ گونه اثری از آفات کشاورزی نباید وجود داشته باشد. انواع پسته صادراتی شامل مغز پسته یا پسته به همراه پوسته باید عاری از آفات کشاورزی بوده و هیچ گونه بو و طعم اضافی نداشته باشد.

    آثار پوسیدگی، فاسد شدن یا دست خوردگی در محصولات پسته صادراتی داخل بسته بندی ‌ها نباید مشاهده شود. به طور قطع، بسته بندی‌ هایی که دارای شرایط فوق باشند برای صادرات مورد تایید قرار می‌گیرند.

    مطلب قبلیسیر نزولی قیمت کاغذ
    مطلب بعدیبازار کتاب ایران در بزرگ ترین رکود

    ارسال یک پاسخ

    لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
    لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.