طرح ارزیابی کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ

    0
    31
    کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ

     طرح ماهانه ارزیابی کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ   در کشتارگاه‌های طیور در سطح شهرستان اجرا می‌شود.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایرنا -“مجید حاتمی نیا روز سه شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: طرح ماهانه ارزیابی کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ با پشتیبانی اداره کل دامپزشکی استان خرم آباد به منظور بررسی وضعیت بهداشتی کشتار مرغ در کشتارگاه ها و پایش کیفیت محصول نهایی پس از بسته بندی مرغ و توزیع در سطح شهر به صورت ماهیانه انجام می شود.

     

    بیشتر بخوانید:

    ناتوانی صنعت بسته بندی ایران در رقابت جهانی

    وضعیت صنعت سورت و بسته بندی در آذربایجان غربی

    کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ

    فاکتورهای کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ

    وی اظهار داشت: طی آن فاکتورهایی مانند کیفیت ظاهری و بهداشت بسته بندی، میانگین میزان خون‌ابه، وجود اجزای غیر خوراکی و حرام در داخل بسته بندی بررسی می‌شود.

    وی افزود: در این طرح به منظور صیانت از حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از هرگونه سودجویی در کشتارگاه‌ها علاوه بر بررسی موارد بهداشتی، از حضور کارشناسان صنعت، معدن و تجارت و در صورت نیاز از حضور کارشناسان تعزیرات حکومتی در جهت پیگیری و اعمال قانون استفاده می‌شود. 

    کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ 

    ارسال یک پاسخ

    لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
    لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

    پنج × سه =