مقابله با باکتری Salmonella با کمک بسته‌بندی فعال قابل بازیافت 

    0
    49
    Salmonella

    طراحی سیستم های روکش زنی بایو پلاستیک برای مقابله با باکتری Salmonella 

    European REFUCOAT Project سیستم‌های روکش‌زنی بایوپلاستیک قابل بازیافت برای بسته‌بندی موادغذایی با هدف محافظت در مقابل باکتری Salmonella را معرفی کرده است.

    Salmonella

    به گزارش چاپ و نشر به نقل از هنر بسته بندی، ضایعات غذا به معضلی جهانی تبدیل شده است. به گزارش FAO، هر شهروند عضو اتحادیه اروپا به طور میانگین 179 کیلو غذا را بدون استفاده دور می‌ریزد. پلاستیک‌ها متداول‌ترین فناوری بسته‌بندی برای افزایش طول عمر غذا به خاطر سبکی، قدرت، آسانی در حمل و تطبیق‌پذیری به شمار می ‌آیند. اما با وجود تمام مزیت‌ ها، قانون اتحادیه اروپا در سال 2018، تصویب کرده است که تا سال 2030 تمام بسته‌بندی‌ ها باید قابل بازیافت باشند.

    مجموعه ERP در نهایت تصمیم گرفت که پلاستیک‌ها را با مواد زیست تخریب‌پذیر جایگزین کند. این بایوپلاستیک‌ها شامل PHA و PGA می‌شوند که در بسته‌بندی گوشت مرغ تازه، برشتوک و اسنک‌ ها مورد استفاده قرار می‌گرفتند. از طرف دیگر روکش ضدباکتریایی که بتواند حجم باکتری سالمونلا را تا حد زیادی کاهش دهد نیز جزو اولویت‌ها در بسته‌بندی‌های MAP بود. در حال حاضر این راهکار برای جایگزینی مواداولیه پایه نفت بسیار گران است اما شرکت درحال کار بر روی آن است.

    مطلب قبلیحمایت از روند خصوصی سازی از سوی مجلس و قضا ضروری است
    مطلب بعدیپرداخت یارانه به کاغذ ناشران خسارت بار است

    ارسال یک پاسخ

    لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
    لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

    3 × چهار =