برگزاری آیین اختتامیه هشتمین دوره جایزه فیروزه

    0
    72
    هشتمین دوره جایزه فیروزه

    معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین اختتامیه هشتمین دوره جایزه فیروزه، بر عزم دولت برای تقویت صنایع خلاق تأکید کرد و گفت، برای ایجاد سازوکار در زمینه حمایت‌های مالی و صدور مجوز‌ها مشکلاتی وجود دارد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از (ایبنا)، آیین اختتامیه هشتمین دوره جایزه فیروزه، سه‌شنبه(۳۱ مرداد‌ماه) با حضور یاسراحمد‌وند، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اسماعیل جانعلی‌پور، مدیرکل دفتر مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، علی رمضانی، مدیر‌عامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران و مهدی رمضانی، دبیر‌کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برگزار شد.

    احمد‌وند با تأکید برعزم جدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای رفع مشکلات فعالان صنایع فرهنگی و ارزیابی و رصد فعالان این عرصه ازسوی اداره کل مجامع، تشکل‌‌ها و فعالیت‌های فرهنگی گفت: موضوع صنایع فرهنگی، موضوع مهمی است که دستگاه‌های مختلف در قبال آن مسئولیت دارند اما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز توجه ویژه‌ای به این مقوله دارد؛ بنابراین تلاش است تا در دولت فعلی، صنایع خلاق فرهنگی متحول شوند. برای تحقق این هدف، بحث‌های نظری و عملی وجود دارد.هشتمین دوره جایزه فیروزه

    وی ضمن قدردانی از مشارکت‌کنندگان در برگزاری جشنواره فیروزه به‌ویژه دفتر مجامع، تشکل‌‌ها و فعالیت‌های فرهنگی ادامه داد: وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این است که ظرفیت‌ فعالان و تولید‌کنندگان، ایده‌پردازان در بخش خصوصی و مردمی، باید خوب شناخته شود؛ علاوه‌براین ظرفیت‌های مجموعه حاکمیت دولت و دستگاه‌های عمومی برای حمایت، توسعه و رشد صنایع خلاق فرهنگی، احصا شود. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درصدد است، ظرفیت‌های بخش خصوصی و حاکمیتی را به‌خوبی به یکدیگر متصل کند، تا در نهایت بازار مناسبی از تولیدات با‌کیفیت شکل بگیرد تا هم تولید‌کنندگان خوب در آن منتفع شوند هم مردم از این کالاها و محصولات بهره‌مند شوند.هشتمین دوره جایزه فیروزه

    بیشتر بخوانید: سیاست ‌های صنعت نشر و عدم توازن اعتبارات با آن

    هشتمین دوره جایزه فیروزه و حل  مشکلات فعالان صنایع خلاق

    معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مشارکت فعالان صنایع خلاق در دو بخش خصوصی و حاکمیتی را مؤلفه اصلی در تحقق اهداف در این حوزه دانست و افزود: امیداریم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نقش‌آفرینی، موفق باشد، و کمک کند تا شرایط فعالان بهبود پیدا کند. حمایت‌ها از جنس سرمایه، مجوز‌ها و امکان‌ها، آموزش و ارتقا توانمندی است. حمایت‌ها را باید باهم دیده و برای هرکدام تدبیر کرد.

    احمد‌وند با تأکید بر عزم جدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تقویت صنایع خلاق فرهنگی گفت: اداره کل مجامع، تشکل‌‌ها و فعالیت‌های فرهنگی با نیرو‌های داخل وزارتخانه و بیرون وزارتخانه انصافا دور‌هم جمع شدند و عزمی واحد دارند. هنوز در زمینه حمایت‌های مالی، مجوز‌ها برای فعالان صنایع خلاق مشکل وجود دارد؛ همچنین درباره حامیان سازوکار مناسب هنوز پیش‌بینی نشده است.هشتمین دوره جایزه فیروزه

    وی نحوه برگزاری اختتامیه جشنواره فیروزه را در برقراری ارتباط و آشنایی سرمایه‌گذاران و تولید‌کنندگان مؤثر ارزیابی کرد و گفت: امید‌واریم تشکل‌های حوزه صنایع خلاق منسجم‌تر و تعداد آن‌ها نیز افزایش پیدا کند. امید‌واریم بعد از نخستین تجربه برگزاری نمایشگاه فیروزه، با همراهی بیشتر فعالان، این نمایشگاه تقویت شود.

    معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: وظبفه داریم در طول سال و در دبیرخانه جایزه فیروزه، پیگیر مشکلات فعالان صنایع خلاق باشیم؛ علاوه‌بر معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دیگربخش‌ها از‌جمله دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، معاونت توسعه و صندوق اعتباری هنر و البته بیرون از وزارتخانه به موضوع صنایع خلاق فرهنگی اهتمام دارند.

    مقاله قبلیواریز سهمیه بنزین شهریور‌ خودروهای شخصی
    مقاله بعدیبرپایی ششمین نمایشگاه «توانمندی های صنایع کوچک» با رویکرد چاپ و بسته بندی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.