سیاست گذاری های نادرست و افول حوزه چاپ کردستان

    0
    62
    حوزه چاپ کردستان

    یکی از مزایای حوزه چاپ کردستان این است که با کشور عراق هم‌مرز است اما متأسفانه چیزی در حدود ۷۰ الی ۸۰ درصد کارهای چاپی عراق از بالای سر ما رد می‌شود و به کرج و تهران فرستاده می‌شود.

    آرمان صلواتی یکی از فعالان حوزه چاپ استان کردستان است. وی که بیش از بیست سال در حوزه چاپ کردستان مشغول به کار است؛ فعالیت خود را از چاپ سلیک آغاز کرد و سپس به حوزه‌های دیگر این بخش همچون چاپ افست ورود پیدا کرد.

    صلواتی درباره وضعیت صنعت چاپ این استان به خبرنگار چاپ و نشر گفت: صنعت چاپ برای رشد، گسترش و حیات خود نیاز به کارخانه‌های تولیدی و صنعتی دارد به این معنا که این بخش در شهرهای صنعتی است که رشد و بالندگی لازم را پیدا می‌کند؛ اما متأسفانه استان کردستان کارخانه‌های تولیدی لازم برای رشد در این حوزه را ندارد.

    حوزه چاپ کردستان

    مشکلات حوزه چاپ کردستان

    وی در ادامه یکی دیگر از مشکلات حوزه چاپ کردستان را بیرون رفتن کارهای چاپ از استان دانست و اظهار داشت: استان ما با کشور عراق هم‌مرز است اما متأسفانه چیزی در حدود ۷۰ الی ۸۰ درصد کارهای چاپی عراق از بالای سر ما رد می‌شود و به کرج و تهران فرستاده می‌شود.

    مدیر چاپخانه دانا همچنین بیان داشت: چندین سال است که صنعت چاپ وارد حوزه‌های نظیر بسته‌بندی‌شده است اما همان‌طور که اشاره کردم استان ما زمینه رشد در این بخش را ندارد. سرمایه‌گذاری‌های لازم در استان ما انجام‌نشده و دلیل اصلی آن‌هم نبود کار و کارخانه‌های تولیدی است که بتواند سرمایه‌های لازم را برای ادامه کار این حوزه ایجاد کند.

    حوزه چاپ کردستان

     

    بیشتر بخوانید:

    پاویون ملی چاپ ایران در نمایشگاه چاپ دبی

    مالیات بر ارزش افزوده مشکل لاینحل صنعت چاپ

    وی در پایان با گله از نبود حمایت‌های لازم از سوی متولیان حوزه چاپ کردستان اظهار داشت: وزارت ارشاد فرهنگ و ارشاد اسلامی جلسات بسیاری را برای رفع مشکلات صنعت چاپ استان برگزار کرد اما متأسفانه همه صحبت‌ها در حد حرف باقی ماند. یکسری تسهیلات بانکی مانند وام برای چاپخانه‌های استان در نظر گرفته‌شده بود اما شیوه‌ی بازپرداخت به‌گونه‌ای معین شد که اگر ما از آن استفاده کرده بودیم هم‌اکنون باید به دلیل بدهی در زندان به سر می‌بردیم.

    مقاله قبلیوضعیت دریافت بنزین یارانه‌ای با کارت سوخت
    مقاله بعدیترندهای یوتیوب در سال ۲۰۲۲

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.